Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΛΑΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟ...

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ 22/9/2010 ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑ.

5 σχόλια:

Skamitis είπε...

ΧΑΑΧΑΧΑΧΑ !
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Η ΕΥΘΑΝΑΣΊΑ !

kalio είπε...

Λίγο λίγο φίλε Skamiti για να το απολαύσουμε. Χαίρομαι που σου άρεσε!

Γιώργος είπε...

Να το απολαύσουν καλέ μου φίλε Kalio αυτοί που φάγανε το προεκλογικό τους παραμύθι και μας τους κουβάλησαν..Να το απολαύσουν όσοι συντηρούν 35 χρόνια τώρα τον δικομματισμό - την μεγαλύτερη γάγγραινα του πολιτικού μας συστήματος.. Αυτοί ας το απολαύσουν.. Εμείς οι άλλοι ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ;

kalio είπε...

Φίλε μου Γιώργο να μου επιτρέψεις να διαφωνίσω μαζί σου σε δύο σημεία. Θεωρώ οτι η γάγγραινα του πολιτικού συστήματος δεν είναι ο δικομματισμός αλλά όλα τα κόμματα. Φαίνεται να βολεύονται με την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή. Φαίνεται να βολεύονται με τα ποσοστά που παίρνουν στις εκλογικές αναμετρήσεις. Φαίνεται να βολεύονται με τον λόγο που έχουν μέσα στη βουλή. Φαίνεται οτι όλοι τους περιμένουν γεγονότα και καταστάσεις να πατήσουν πάνω σε αυτά ώστε να φανούν λίγο πεσισσότερο απο τους υπόλοιπους(αν χρειαστεί). Επίσης Γιώργο όσο συμβαίνουν όλα τα παραπάνω, θεωρώ οτι χρωστάμε. Στους εαυτούς μας, στους διπλανούς μας ακόμη και σ'αυτούς που τρώνε το παραμύθι.

Γιώργος είπε...

Φίλε μου Kalio αντί κάποιου άλλου σχολιασμού στα λόγια σου (με τα οποία σε γενικές γραμμές συμφωνώ) παραπέμπω εσένα και τους αναγνώστες σου στο
http://www.gopetition.com/petition/36021.html
καθώς και στο
http://www.facebook.com/group.php?gid=120269008008393&ref=ts

Στις δύο αυτές διευθύνσεις μαζεύονται υπογραφές για την Άρση της Βουλευτικής Ασυλίας..
Νομίζω είναι πρωτ' απ' όλα ζήτημα αξιοπρέπειας η διεκδίκηση και η απαίτηση της ισότητας ανάμεσα σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες αυτής της χώρας..
Γιατί μπορεί η σύγχρονη Δημοκρατία να υπερηφανεύεται ότι στηρίζεται στην ισότητα των πολιτών, στην πράξη όμως αποδυκνείεται ότι κάποιο είναι περισσότερο ίσοι από τους άλλους..

Υ.Γ.: Όσον αφορά στο θέμα της ευθύνης σε καμμία περίπτωση δεν μπορώ να δεχτώ ότι εμείς που διεκδικούμε διαφορετικές καταυθύνσεις και μοντέλα πολιτικής (ακόμη και με την ψήφο μας) φέρουμε την ίδια ευθύνη με όσους συντηρούν επί τριαντα πέντε χρόνια τώρα τα κόμματα εξουσίας..