Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ WI-FI...

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ 16/11/2013 ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ.

5 σχόλια:

~reflection~ είπε...

+++++++++++++

Λογοκρισία μηδενική. Σήμερα δεν κόβεται τίποτα. Έτσι, ορίζεται η ψευδοελευθερία. Αφήσανε τον Πεινασμένο λυτό μέσα στο λαβύρινθο. Βρες και φάε ανθρωπάκο. Self Service... Φάε Ηδονή, Φάε Φιλοσοφία, Φάε Σκουπίδια, Φάε Μπρεχτ, Φάε Τσιντσιολίνες, Φάε Μνήμες Ηρωισμού, Φάε Ενημέρωση, Πληροφόρηση, Ψυχαγωγία... Φάε να χορτάσεις.... Τρέξε όμως, γιατί δε θα προλάβεις να φας από όλα κι από λίγο... Πολλή Τροφή. Πολλή Τέχνη. ΠολυΤεχνείο Μηδέν.

Εσύ τρέχεις, ανθρωπάκο. Ο Πόλεμος μαίνεται. Ένα Παιδί πίσω στα Παρασκήνια της Ζωής ακόμη αφηγείται: "Όχι, το αίμα δεν είναι δικό μου. Ναι, ήμουν εκεί."

Κι εγώ μουρμουρίζω στο κελί με τους πολλούς:
Το αίμα δεν είναι δικό μου.
Είναι της Κοινωνίας, που έχασε την παρθενιά της.. Ο Βιαστής ασύλληπτος τόσα χρόνια ...κι άλλα τόσα ακόμη... γιατί, ανθρωπάκο, συνήθισες στις οθόνες να βλέπεις, σαν σίριαλ, τα Γεγονότα.

Πολλή Τέχνη. ΠολυΤεχνείο Μηδέν.

κοριτσια είπε...

Ταιριάζει απόλυτα έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα. Πλέον το wi-fi είναι το μόνο πράγμα για το οποίο θα έκαναν επανάσταση οι άνθρωποι στην σημερινή εποχή.

Unknown είπε...

ο κοσμος εχει φτασει στο σημειο που το μονο που τον ενδιαφερει ειναι το wi-fi και τιποτα αλλο.Αλλοι δεν εχουν να φανε και αλλοι ζηταν δωρεαν wi-fi!!

Unknown είπε...

λαθος ατομα βαλατε στο πανο που ειναι ο πρωθυπουργος???ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ

Unknown είπε...

η κοινωνια εχει δεκτει πολυ αρνητικα μετρα απο τους πολιτικους και τους ανθρωπους που δοιηκουν την χωρα και εχουμε φτασει σε σημειο να παιρνουμε ανουσια μετρα που δεν θα εχουν καποιο σημαντικο οφελος προς την κοινωνια!